Don't Show Again Yes, I would!

Wat is Azure OpenAI?

Als u geïnteresseerd bent om meer te weten over Azure OpenAI-service. Deze korte handleiding leidt u door een korte introductie zodat u meer te weten kunt komen over de Microsoft-service waarmee ontwikkelaars en bedrijven kunnen profiteren van de geavanceerde taalmodellen van OpenAI, waaronder de GPT-3-serie, opmerkelijke Codex en Embeddings, en de onlangs uitgebrachte GPT -4 en ChatGPT-serie (gpt-35-turbo).

Deze service, die een reeks sjablonen, mogelijkheden voor fijnafstemming, prijsopties en meer omvat, is toegankelijk via REST API’s, de Python SDK of een gebruiksvriendelijke webgebaseerde interface, Azure OpenAI Studio. Als u zich afvraagt ​​hoe deze functies uw technologische inspanningen kunnen verbeteren, dan is dit artikel uw allesomvattende gids.

Belangrijkste kenmerken van Azure OpenAI

Azure OpenAI biedt veel opwindende functies:

  • Een variëteitAzure OpenAI biedt een scala aan modellen, elk met unieke mogelijkheden en tegen verschillende prijsklassen. De nieuwste toevoeging is de veelgevraagde GPT-4-serie, die vanwege zijn enorme populariteit uitsluitend op aanvraag verkrijgbaar is.
  • VerfijningsmogelijkhedenGebruikers hebben de flexibiliteit om sjablonen aan te passen aan hun unieke behoeften.
  • Prijs optiesAzure OpenAI biedt verschillende prijsplannen om aan verschillende budgetten te voldoen.
  • Netwerk ondersteuning: De service biedt zowel ondersteuning voor virtuele netwerken als ondersteuning voor privélinks.
  • Beheerde identiteit: Azure Active Directory-integratie vergemakkelijkt beheerde identiteit.
  • Gebruikersinterface-ervaringAzure Portal en Azure OpenAI Service Studio bieden een naadloze interface voor account- en resourcebeheer, evenals modelverkenning en -afstemming.

Simpel gezegd, Azure OpenAI Service heeft tot doel geavanceerde taal-AI te leveren met OpenAI GPT-4-, GPT-3-, Codex- en DALL-E-modellen onder de Azure-belofte van beveiliging en onderneming.

Hoe Azure OpenAI omgaat met tekst

De hoeksteen van de Azure OpenAI-service is de mogelijkheid om tekst nauwkeurig te verwerken. Zo werkt het: de service splitst tekst op in tokens, die hele woorden of stukjes letters kunnen zijn. Het totale aantal tokens dat op een bepaald verzoek wordt verwerkt, hangt af van de invoer-, uitvoer- en verzoekparameters. Het aantal verwerkte tokens heeft natuurlijk ook invloed op de reactielatentie en de doorvoer van formulieren.

See also  How to get more storage space on your iPhone for free

om dit proces te starten:

  1. Maak een Azure OpenAI-resource: Dit is uw eerste stap om te profiteren van de service.
  2. Plaats een formulier: Voordat u kunt beginnen met het maken van API-aanroepen en het genereren van scripts, moet u een formulier publiceren. Dit kan worden gedaan via de Deployment API’s, waar u het model selecteert dat u wilt gebruiken.

Verantwoord gebruik van kunstmatige intelligentie

Microsoft, de entiteit die verantwoordelijk is voor de Azure OpenAI-service, hecht veel waarde aan verantwoord gebruik van AI. Ze hebben aanzienlijke investeringen gedaan om misbruik en onbedoelde gevolgen te voorkomen. Dit omvat de noodzaak voor aanvragers om goed gedefinieerde use-cases te bieden en de Microsoft-principes voor verantwoord gebruik van AI op te nemen. Ze hebben ook inhoudsfilters gebouwd om klanten te helpen en begeleiding te bieden bij een verantwoorde implementatie van AI.

Als gevolg hiervan is de toegang tot Azure OpenAI momenteel beperkt vanwege deze toezegging, samen met de grote vraag en de verwachte productverbeteringen. Voor nu richt Microsoft zich op bestaande partners, gebruiksscenario’s met een lager risico en degenen die zich toeleggen op het integreren van beveiligingen.

Navigeren in de wereld van kunstmatige intelligentie, met name geavanceerde taalmodellen, kan ontmoedigend lijken. Met een service als Azure OpenAI wordt het echter een beheersbare taak. Het is een platform dat verschillende krachtige modellen samenbrengt onder de Azure Safety-paraplu en een intuïtieve interface biedt voor beheer en fijnafstemming.

Ga voor meer informatie over aan de slag gaan met Azure OpenAI naar de officiële Microsoft-ondersteuningswebsite waar meer informatie beschikbaar is, compleet met zelfstudies, voorbeelden en meer

See also  How to use custom domains with iCloud Mail

Gearchiveerd onder: Bewijs

Laatste togetherbe

 

openbaring: Sommige van onze artikelen bevatten affiliate links. Als u via een van deze links iets koopt, kan togetherbe een aangesloten commissie verdienen. Lees meer over ons openbaarmakingsbeleid.

 

Share:

John Smith

My John Smith is a seasoned technology writer with a passion for unraveling the complexities of the digital world. With a background in computer science and a keen interest in emerging trends, John has become a sought-after voice in translating intricate technological concepts into accessible and engaging articles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *